Музика для закоханих сердець

Запрошуємо 15 лютого о 19:00! Саме закоханим серцям адресований музичний подарунок, підготовлений до романтичного Дня усіх закоханих творчим колективом Чернігівського обласного академічного муздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка.

У святковій театралізованій концертній програмі, крім чудового оркестру нашого театру під орудою головного диригента Олексія Рощака, візьмуть участь молоді талановиті артисти, вокалісти, солісти балету театру, які даруватимуть Вам в цей день не лише ліричні пісні та улюблені музичні твори, а й веселі комічні номери, елегантні хореографічні композиції.

Приходьте на концерт зі своїми коханими, зі своїми найдорожчими половинками, зі своїми друзями і колегами. Яскрава театралізована концертна програма стане чудовим подарунком до Дня закоханих, який запам’ятається надовго.

Колектив Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка

Додатково на сайті www.teatr.cn.ua та у соцмережах https://www.facebook.com/ChernihivTheatre/ та https://vk.com/ChernihivTheatre

Контакти відділу з реклами та комерційної роботи театру: каса: (0462) 77 44 80 (11:00-19:00, окрім понеділка); рекл. -комерц.відділ: 675 280

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?